Fisketur på hytta

Tor og Olga dro til hytta på fjellet, hvor Tor hadde tillatelse til å fiske. Tor var meget glad i å fiske, men Olga likte best å lese bøker. En morgen kom Tor tilbake fra sin tidlige fisketur og bestemte seg for å ta en middagslur. Olga besluttet seg for å ro en liten tur i båten. Etter en stund fant hun et hyggelig sted og kastet ankeret. Etter en halv times tid dukket en fiske-vakt opp. Godmorgen frue, hva gjør De? Jeg leser, svarte Olga, kan De ikke se det? De befinner Dem på et område hvor fiske er forbudt, sa vakten. Men jeg fisker jo ikke. Det er mulig at De ikke fisker, men De har utstyret med og derfor er jeg nødt til at gi deg en bot. Hvis De gjør det, så er jeg nødt til å melde Dem for voldtekt, sier Olga. Jamen jeg har jo ikke rørt Dem, svarte vakten. Det er meget mulig, men De har utstyret med!

DAGENS MEST POPULÆRE

Hater du reklame? Jeg også... Sjekk ut denne nettleseren >BRAVE< Da surfer du raskt, sikkert og uten reklame, samtidig som du støtter kreativiteten til nettsteder som FISKING. Be Brave!