Skittfiske Messe


Trykk på plakat for program og mer info, Skitt Fiske!


VELKOMMEN TIL ÅRETS STORE JAKT, FISKE OG FRILUFTSMESSE! 28. - 29. april

For sjuende året på rad arrangerer vi stor Jakt, Fiske og Friluftslivmesse i Sandefjord. Og slik tradisjonen er skal jo en messe utvides for hvert år. I år er det enda flere leverandører og merker som deltar på messa. Og vi har utvidet butikken, som nå er på hele 1.250 kvadratmeter!

Det hele starter fredag 28. april kl. 09.00 og varer til vi stenger på lørdag kveld 29. april kl. 18.00. Se åpningstider og program lenger ned på siden. På årets messe blir det, som i fjor, mange nyheter som passer sports- og hobbyfiskere, jegere og alle andre friluftslivmennesker.

I løpet av de to dagene messa varer blir det timesalg, CRAZY-priser på en hel masse varer, 1-krones tilbud på utvalgte produkter, konkurranser med flotte premier, lykkehjul som bestemmer rabatten, fiskedam og konkurranser til barna og produsentstands hvor produsentene selv stiller med sine eksperter.

I tillegg skjer dette: Wobblerdam ute Kastebasseng flue Mat, kake- og vaffelsalg Børsemaker Petter er på plass begge dagene Hooked arrangerer tegnekonkurranse for barna

Gratis parkering og gratis inngang. De fleste messer pleier å ta inngangspenger fra de besøkende, og tar seg godt betalt for parkering. Dette slipper du hos oss - her er det mange gratis parkeringsplasser, og det koster absolutt ingenting å komme inn på messeområdet. Det er slik det skal være!

DAGENS MEST POPULÆRE

Hater du reklame? Jeg også... Sjekk ut denne nettleseren >BRAVE< Da surfer du raskt, sikkert og uten reklame, samtidig som du støtter kreativiteten til nettsteder som FISKING. Be Brave!