Test - Panasonic Lumix


Lumix Panasonic DMC-TZ60

En ting er sikkert, IKKE kjøp dette kamera. Det hele begynte med 10+ andre "lommekamera" jeg har benyttet i de mange år ute i norsk fauna. Helt greie og noen ganger fantastiske bilder og ikke minst alltid tilgjengelig i lomma. Lang historie kort selv om jeg skriver litt da, endte i null respekt for dagens bakovervendte teknologiske utvikling. En annen ting som er sikkert er at man får jo aldri nok zoom, så investerte derfor i fjor i overnevnte totalt ubrukelige kamera, det var kjempelurt... Jeg har vært glad i mine lommiser, til og med det aller første hvor overføring til PC var et hærk med diverse dustete programmer og kræsjing. Det har vært utvikling for hvert eneste nytt kjøp, men denne gangen altså stor fiasko. Er så sint at jeg ikke gidder å skrive riktig eller teknisk om alt surr med kameraet. Håpløs zoom, fokus, støy i bildet, mekanisk, elektronisk, alt er dritt. Stor takk til Elkjøp Valdres som ikke lot meg heve kjøpet rett over utløpt dato, og kjempe takk til Panasonic som lager slike produkter som lar oss gå glipp av fantastiske bilder av unike situasjoner på tur. Vi trenger jo ikke disse på minnebrikke, minnet i hjernebarken og nesa husker jo alt... klisterhjerne. Takk!

Her er noen utrolig fantastisk flotte bilder tatt med det deilige DMC-TZ60:Altså, ligg unna! Om dette er dagens teknologiske utvikling, så lurer jeg på hva jeg skal kjøpe av ny lommis. Blir uansett ALDRI lumix panasodritt lommekamera ever again. (Har til info et Lumix GH-4 jeg er storfornøyd med, så det er med tungt hjerte at jeg oppdager at Panasonic lager DRITTprodukter som DMC-TZ60 arrgghh...)

-
MVFH
sint,
Vegar Jacobsen

DAGENS MEST POPULÆRE

Hater du reklame? Jeg også... Sjekk ut denne nettleseren >BRAVE< Da surfer du raskt, sikkert og uten reklame, samtidig som du støtter kreativiteten til nettsteder som FISKING. Be Brave!